Juhász Melinda

  • Photography

Magamról

Juhász Melinda vagyok. 1990 óta rajongok a fotóért, és kifejezetten a kamera mögött érzem jól magam. Fotós tanulmányaimat a Práter utcai fényképész iskolában kezdtem, később a Kapos 2007-ben folytattam, ott szereztem meg a fotográfus végzettséget. Büszke vagyok, hogy Velican-Patrus Dórától, Siményi Gergelytől és Ujvári Sándortól tanulhattam a szakmát.

Első nagyobb munkám A magyar autó- és motorsport hősei 2012-ben című interjúkötet, amelybe az általam készített fotók kerültek. Az interjúkötet Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójának ajánlásával készült a hazai kiválóságokról (Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Talmácsi Gábor Bódis Kálmán, Szalay Balázs, Kiss Pál Tamás, Győrfi Alen, Kiss Norbert, Kárai Tamás, Spitzmüller Csaba). 

Nagy boldogság volt egy olyan sajtótájékoztatón részt venni, ahol alkotóként is bemutatkozhattam. Ezt követően számos nyomtatott és online médium választotta fotóimat a cikkeihez, akár illusztrálás céljából is. Néhány megjelenés a teljesség igénye nélkül a “Fotóim a médiában” menüpont alatt megtekinthető.

  • 2010-től  Dóka Attila dalszerző, énekes hivatalos fotóit készítem
  • 2011- 2014 között a Pesti Magyar Színház egyik fotósaként minden új darabot fotóztam. Ezek a fotók kerültek a színházajánlókba, az előadásokkal kapcsolatos megjelenésekbe
  • 2012- 2016 között a Magyar Turizmus Zrt. eseményeit fotóztam
  • 2013-tól a Hungexpo Zrt. kiállításait dokumentálom
  • 2013-ban a Nyugat Itthon irodalmi estjein készült fotóimmal népszerűsítették az irodalmi esteket, amelyek ebben az évben egy-egy hazai desztinációhoz tartoztak.
  • 2013 óta az Amdala.hu hírportál részére készítek autótesztekhez fotógalériát, napjainkban is
  • 2015- 2016 között MARESZ eseményfotózás
  • 2015-2017 között a Formula Magazinban (nyomtatott változat) 11 autóteszt mellett jelentek meg az általam készült fotók

Miért pont én?

pontosság

Mivel fontos, hogy legyen idő a nyugodt előkészületekhez, mindig pontosan érkezem.

Kreatív látásmód

Azért választottam a fotózást, mert mindig úgy éreztem, egyedi módon látom a világot.

Gyors Utómunka

Nagyon fontos számomra, hogy a megrendelő a lehető leggyorsabban hozzájuthasson, a végeleges képekhez.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy