Juhász Melinda

  • Photography

Referenciák

Szántó Gabriella, a Hungexpo Zrt. Kommunikációs igazgatója:

„A HUNGEXPO Zrt. saját szervezésű kiállításain, sajtóeseményein és dolgozói rendezvényein is évek óta Melindáék fotóznak. A számos közös munka alatt bebizonyosodott, hogy legyen bármilyen témájú a rendezvény, ők megtalálják és fotóikon át is adják, hogy az adott kiállítás vagy esemény miért érdekes, mitől különleges. A velük való együttműködés, pedig mindig gördülékeny, hiszen bármilyen kéréssel fordulunk hozzájuk, ők mindig szívesen és örömmel segítenek nekünk azt megvalósítani.”

Márkus Éva, a Magyar Turizmus Zrt. kommunikációs vezetője 2005-2014

„Melindát 2010-ben, munkám során ismertem meg. Akkor több cég közül azért választottuk őket, mert az üzleti kapcsolat jellege mögött rögtön felsejlett valami más is: lelkesedés, profizmus, törődés, részletekre figyelés. Valahogy mindig az volt az érzésem, hogy még nálunk is jobban tudja mire van szükségünk. Ebből az következett, hogy a feladat kényszerű kipipálása helyett rengeteg kreatív ötlettel és megoldással állt elő, melyek megvalósításán akkor is szorgalmasan dolgozott, ha nem járt érte ellenszolgáltatás. Egy idő után azt vettem észre, hogy már nem is boldogulnánk nélküle, minden rendezvényünkre hívtuk belföldön és külföldön egyaránt. Fotós munkája nyomán rendezvényeink dokumentálása életre kelt, fotói a nyomtatott sajtóban és az online médiában is megjelentek. Szakmai munkája mellett pozitív, önzetlen személyisége is nagy hatással van rám: jó vele lenni, csak úgy találkozni, beszélgetni. Az első találkozásunk óta sok változás történt mindkettőnk életében, de a barátságot visszük tovább. Most már nem csak a szakmai, hanem a családi eseményeinkre is hívom fotózni. A fotóin keresztül megszépül minden. Az is, ami szép. Ezt csak az értheti igazán, akiről már készült Juhász Melinda fotó. Mi, valamennyi szép családi képünket Melindának köszönhetjük.”

Dr. Vetter Szilvia, az Alkotmánybíróság sajtófőnöke (2017)

„Melinda személyében egy olyan fotóművészt ismerhettem meg, aki minden feladatban meglátja a szépet, lelkesítőt, mindemellett professzionális szolgáltatást nyújt, és elragadó személyiség. Végtelen alázattal, fegyelmezettséggel dolgozik, és ami talán még ennél is fontosabb, mert nem tanulható: remek érzéke van a fotózáshoz, színekhez, formákhoz, esztétikumhoz. Nem tudok olyan helyzetet, eseményt elképzelni, amelyből ne tudná kihozni a legszebbet, legjobbat!”

Glázer Tamás (Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgató)

„Melinda munkája a szakmai elhivatottság és az emberi érzékenység kiemelkedő metszete, mindez egy minőségi obijektíven keresztül tükrözi le a megrendelői kéréseket, elvárásokat, kiváló ár-érték arányban. A Millenáris Park számára a teljes portfolió fotozásában, profilok készítésében és a rendezvényekről készített fotódokumentációkban, valamint a sajtónyilvános események megörökítésében – nagy megelégedésemre – volt partnerünk 2017 és 2019 között.“

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy